زمان پخت عدس – خوراک و پلو
نظرات (
0 )
- ابتدا عدس را بشویید تا گرد و غبار و ناپاکی ها از آن برداشته شود.
- برای پخت عدس نیازی به خیساندن آن نیست.
- سپس طوری در قابلمه آب بریزید که مقدار آب سه برابر عدس باشد.
- در مرحله بعد شعله گاز را زیاد کنید تا آب بجوش آید.
- بعد از این که آب به جوش آمد به مقدار 50 تا 60 دقیقه بگذارید عدس جوش بخورد و پخته شود. اگر عدس را برای عدس پلو آماده میکنید زمان 30 دقیقه کفایت می کند.
- برای عدس های قرمز نصف زمان گفته شده برای عدس معمولی کافی است.
- سعی کنید نمک را در انتها به عدس اضافه کنید. زیرا ممکن است عدس ها به حالت بهم چسبیدگی برسند.
فیلمی مفید از پخت عدس زبان اصلی