آموزش پخت پیتزا مرحله به مرحله
پیتزا یکی از رایج ترین شام ها برای بسیاری از خانواده ها است. اگر می خواهید آن را از ابتدا درست کنید ، پخت پیتزا می تواند به یک فعالیت سرگرم کننده تبدیل شود. اگرچه سفارش آن ممکن است گزینه ساده تری باشد ، اما از لذت هایی که می توانید هنگام تهیه پیتزا برخوردار شوید محرم خواهید شد. هیچ چیز مانند چیدن مواد اضافی و سس نیست ، تا واقعاً از آن لذت ببرید.
با تهیه آن می توانید به جمع خانواده گرمی ببخشید ، زیرا همه عاشق پیتزا هستند.
مواد تشکیل دهنده خمیر:
2 ½ فنجان آرد
1 قاشق چایخوری شکر
1 بسته مخمر خشک
1 قاشق چایخوری نمک
1. در یک کاسه بزرگ ، آرد ، شکر ، مخمر و نمک را مخلوط کنید. اطمینان حاصل کنید که آنها را کاملاً مخلوط کرده اید.
2. سپس آب گرم و روغن را به مخلوط قبلی خود اضافه کنید.
3. اجازه دهید مخلوط حداقل 20 دقیقه بماند تا مخمر کار خود را کند.
4. فر را در دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید ، در حالی که منتظر آماده شدن خمیر هستید.
5. بعد از اینکه خمیرتان آماده شد ، آن را روی سطح کمی آرد پاشی قرار دهید.
6. در حالی که روی سطح آرد پاشی شده آن را فشار داده اید و خمیر پیتزا را کشیده اید ، مطمئن شوید که حداقل 10 اینچ گرد باشد ، اگر می خواهید یک پیتزا به اندازه یک خانواده داشته باشید ، باید نزدیک به 14 اینچ باشد.
7. بعد از اینکه خمیر را با دقت ورز دادید ، هر سسی را که انتخاب کردید روی خمیر خود پخش کنید. ما سس پیتزای پایه گوجه فرنگی را به شما پیشنهاد می دهیم ، اما هر کدام از سس های مورد علاقه شما موثر واقع می شوند. همچنین می توانید سس پیتزا خود را درست کنید.
8. بعد از اینکه سس خود را پهن کردید ، مقداری از مواد غذایی انتخابی خود را روی سس قرار دهید و پنیر خود را اضافه کنید. و بقیه مواد را در بالای پیتزا قرار داد.
9. اکنون وقت آن است که آن را به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که سطح ترد مورد نظر شما باشد بپزید. می توانید آن را مستقیماً روی توری فر خود قرار دهید ، تا پوسته تردتری داشته باشد یا آن را روی ظرف نچسب بپزید.
10. وقتی از فر خارج شد ، بگذارید چند دقیقه خنک شود. اکنون وقت آن است که مهمانی پیتزا خود را برش بزنید و لذت ببرید!
اکنون که ساخت پیتزای خود را به پایان رسانده اید ، امیدواریم که از دستور العمل ما لذت برده باشید.